«Δεν με αφορά το συμβόλαιο»

«Δεν με αφορά το συμβόλαιο»

Κώστας Παλαιολόγος
«Δεν με αφορά το συμβόλαιο»

bet365

Στις επίσημες υποχρεώσεις της Σάλκε και όχι στο θέμα επέκτασης του συμβολαίου του έχει στραμμένη την προσοχή του ο Ολλανδός επιθετικός της αποψινής αντιπάλου του Ολυμπιακού Κλας Γιαν Χούντελαρ.

Οι αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σάλκε σε Μπουντεσλίγκα και Champions League και όχι η επέκταση του συμβολαίου του βρίσκοντια στο μυαλό του Κλας Γιαν Χούντελαρ.

Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός της αποψινής αντιπάλου του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κicker» στάθηκε στο γεγονό ότι έχει στραμμένη την προσοχή του στα προσεχή παιχνίδια και όχι στο θέμα του συμβολαίου του:

«Έχουν γίνει ήδη δύο επαφές, με την τελευταία τον περασμένο Αύγουστο. Είναι ωστόσο πρόωρο να υπογράψω νέο συμβόλαιο. Δεν αγχώνομαι αφού στο μυαλό μου είναι οι αγώνες που με περιμένουν και όχι η συμφωνία με τη διοίκηση της Σάλκε» ήταν το αρχικό σχόλιο του διεθνούς φορ της αποψινής αντιπάλου του Ολυμπαικού στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League για να συμπληρώσει:

Η κουβέντα που κάναμε αφορούσε άλλα θέματα και όχι το οικονομικό. Είμαι σίγουρος πως εκεί δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αυτό, όμως, που τονίζω είναι πως δεν βιάζομαι να υπογράψω. Κοιτάω μόνο τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας. Τίποτε άλλο…».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα