«Τρελαίνεται» με Σίτι ο Κριστιάνο!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
«Τρελαίνεται» με Σίτι ο Κριστιάνο!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά νίκη ψυχολογίας, ο Κριστιάνο γκολ... ηρεμίας, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι του βγάζει πολλά νεύρα. Νίκες, κόκκινες και τσακωμοί για τον Πορτογάλο!

Μεγάλο ματς το αποψινό στη Μαδρίτη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι ακόμα μια φορά το πρόσωπο του αγώνα. Στον Πορτογάλο στηρίζει πολλά η Ρεάλ για τη νίκη κόντρα στη Σίτι, ενώ τους «Πολίτες» ξέρει καλά ο Ίβηρας από την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ. Με μια πρώτη ματιά οι αριθμοί δείχνουν... πελατεία, 6 νίκες, μια ισοπαλία και 3 ήττες, ενώ έχει σκοράρει και 3 τέρματα.
Ωστόσο, τα ντέρμπι με τη Σίτι του έβγαλαν νεύρα, πολλά νεύρα... Σε αρκετά ματς τα «έχωνε» στους διαιτητές, είχε σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ σε δυο από αυτά αποβλήθηκε. Τη σεζόν 2005-06 και με τη Σίτι μπροστά στο σκορ, ο Κριστιάνο με δολοφονικό τάκλιν είδε απευθείας την κόκκινη, ενώ η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 3-1.
Η άλλη αποβολή ήρθε τη σεζόν 2008-09, αυτή τη φορά όμως με δεύτερη κίτρινη και... αστεία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άκουσε σφύριγμα, νόμισε πως ήταν ο Γουέμπ και έπιασε τη μπάλα, ωστόσο ήταν η αιτία για να πάει στα αποδυτήρια.
Στις 10 Μαΐου του 2009 είχαμε την μεγαλύτερη έκρηξη του Κριστιάνο και για πολλούς ένας σοβαρός λόγος για να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ. Τέσσερις στροφές πριν το τέλος και με τον Ανελκά να «μάχονται» για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Κριστιάνο δεν... μάσαγε από κούραση και ήθελε να παίξει 90 λεπτά. Στο 18' 'ανοιξε το σκορ, ωστόσο στο 59' είδε τον πινακίδα με το νούμερό του να σηκώνεται και τον Σκόοουλς να ετοιμάζεται! Ο Άλεξ Φέργκιουσον ήθελε να τον ξεκουράζει καθώς δυο εβδομάδες αργότερα υπήρχε ο τελικός με τη Μπάρτσα. Ο Κριστιάνο... τρελάθηκε, δεν χαιρετά τον Σκόουλς και δεν κάθεται να ακούσει τα λάγια του Σκωτσέζου. Η κάμερα δείχνει το δολοφονικά του βλέμμα και τα δόντια του να δαγκώνουν τα χείλη του! Ο Ανελκά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και ο Ρονάλντο την έκανε για... Μαδρίτη!
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα