Δοκιμή με Λάζαρο

Δοκιμή με Λάζαρο

Νίκος Αθανασίου
Δοκιμή με Λάζαρο

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φάινεται να έχει κατασταλάξει στους δέκα από τους έντεκα του Μάριμπορ και «παίζεται» η θέση στη κορυφή της επίθεσης. Δοκίμασε Λάζαρο στη προπόνηση της Τρίτης.

Μετά την δοκιμή της Δευτέρας και την Τρίτη, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει της αναμέτρησης με την Μάριμπορ. Όπως έχει δείξει ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει κατασταλάξει για τους δέκα από τους έντεκα, καθώς είναι ανοιχτή η θέση στην κορυφή της επίθεσης, ανάμεσα σε Λάζαρο και Φορναρόλι, με τον 66χρονο κόουτς να χρησιμοποιεί να τον Έλληνα άσο με τους βασικούς.

Βλέπεις νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάριμπορ με σκορ 1-0; Παίξτο σε απόδοση 8.00 στην betdaq

Από κει και πέρα, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Βελάσκες με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο και Κατσουράνης τα αμυντικά χαφ, αριστερό εξτρέμ ο Κουίνσι, δεξιά ο Ζέκα και σε ελεύθερο ρόλο ο Σισοκό.

Tέλος, όπως το συνηθίζει, ο Φερέιρα έδειξε σε βίντεο στιγμές από το παιχνίδι της Μάριμπορ και στάθηκε στην καλή επιθετική ανάπτυξη των Σλοβένων που θέλει μεγάλη προσοχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα