«Παράδειγμα η Γιουνάιτεντ»

Γιώργος Βροντάκης
«Παράδειγμα η Γιουνάιτεντ»

bet365

Τη περσινή νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει ως παράδειγμα στους ποδοσφαιριστές του Αγιαξ, ο Ντε Μπουρ ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Οι Ολλανδοί φιλοξενούνται στη Γερμανία και μόνο εύκολο έργο δεν έχουν, όμως, ο προπονητής τους κοιτάει τη νίκη: «Η Ντόρτμουντ είναι μια ομάδα με πολλή ενέργεια και παίζει ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Πάντα λέω στους παίκτες μου ότι δεν είναι σημαντικό μόνο να κερδίζεις με οποιοδήποτε κόστος, αλλά να μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου. Το παιχνίδι της περασμένης σεζόν και η νίκη επί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτό που φέρνω ως παράδειγμα. Διαθέτουμε μια πολύ νεανική ομάδα που χρειάζεται να κερδίσει εμπειρίες και αυτά τα παιχνίδια προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Πέραν από τις εμπειρίες, φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε», είπε ο Ντε Μπουρ.

Ο Ολλανδός τεχνικός του Αγιαξ δεν κοιτάει τη Ντόρτμουντ, αλλά μόνο την ομάδα του: «Δεν θα μας κάνει έκπληξη όπως και να παίξει η αντίπαλό μας, κοιτάμε τον εαυτό μας και πως εμείς θα εμφανιστούμε. Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Μπάμπελ. Αν παίξει από το πρώτο λεπτό όμως, δεν έχει σημασία η θέση του, αλλά το τι πρέπει να κάνει σε ότι του ζητηθεί. Εχει εμπειρίες από τη Γερμανία και μπορεί να μας βοηθήσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα