Δίωξη σε ΠΑΕ και Γιούρκα

Δίωξη σε ΠΑΕ και Γιούρκα

Γιώργος Βροντάκης
Δίωξη σε ΠΑΕ και Γιούρκα

bet365

Τα όργανα για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Γιώργου Σεϊταρίδη

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού είχε αφήσει αιχμές για τη διαιτησία μετά το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, όπου αναφέρθηκε στις διαιτησίες που είχαν οι πράσινοι στα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Κάνε εγγραφή στη vistabet και πάρε μπόνους 100%

«Πάντα στην Ευρώπη οι ομάδες οι ελληνικές παίζουν διαφορετικά και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι και η διαιτησία. Για το σημερινό αποτέλεσμα ευθυνόμαστε εμείς αλλά έχουμε διανύσει τρεις αγωνιστικές και το ξαναλέω ότι για το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει ευθύνη η διαιτησία αλλά αυτοί που έχουν σφυρίξει μέχρι τώρα είτε είναι ανίκανοι διαιτητές, είτε το κάνουν επίτηδες», είχε δηλώσει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και γνωστοποιήθηκε πως του ασκήθηκε δίωξη όπως και στην ΠΑΕ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟ και του ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14, παρ. 2 και 3 και 25, παρ. 1 και 4, του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1/6/2012».

Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ασκηθεί δίωξη και στην αρχή της σεζόν μετά τις ανακοινώσεις της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα