«Είμαστε στο δρόμο που θέλω»

Γιώργος Βροντάκης
«Είμαστε στο δρόμο που θέλω»

bet365

Η Μάλαγα υποδέχεται τη Ζενίτ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο προπονητής των Ισπανών, Μανουέλ Πελεγκρίνι θεωρεί πως η ομάδα του είναι στο σωστό δρόμο.

Ο Χιλιανός τεχνικός δεν πρόκειται να σταθεί στην μεταγραφική ενίσχυση των Ρώσων με τον Χουλκ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που κάνει η ομάδα, έχει πάρει νίκη στα τρία στα τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πέρασε από τα πλέι οφ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε στο δρόμο που θέλω, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, αυτό που κάναμε ήταν ενδεικτικό αυτού που μπορούμε να κάνουμε την Τρίτη.

Δεν θα μάθουμε τώρα τον Χουλκ, αλλά αν σκεφτόμαστε πως η Ζενίτ είναι μόνο ο Χουλκ κάνουμε λάθος. Αντιμετωπίζουμε τρεις επικίνδυνες ομάδες, ακόμη και η Αντερλεχτ θέλει προσοχή, δεν της χαρίστηκε η θέση. Η Μίλαν έχει το μεγαλύτερο όνομα, η Ζενίτ είναι σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχει εύκολη ομάδα. Κανείς δεν υπολόγιζε τη Βιγιαρεάλ πριν χρόνια και φτάσαμε στα ημιτελικά. Λογική η ευφορία του κόσμου που βλέπει πρώτη φορά Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η ομάδα είναι συγκεντρωμένη. Θα πρέπει να διευρύνουμε την καλή φάση στην οποία βρισκόμαστε και να διατηρήσουμε τη μαχητικότητά μας με ομαδική δουλειά», τόνισε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα