«Βρίσκουμε τα πατήματά μας»

Gazzetta team
«Βρίσκουμε τα πατήματά μας»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Αισιόδοξος για την παραμονή της Κέρκυρας στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστασόπουλος, μετά και την την ισοπαλία που πήρε η ομάδα του κόντρα στην Ξάνθη.

Οι Φαίακες έβαλαν τον πρώτο φετινό βαθμό στο... σακούλι τους και ο Αναστασόπουλος τόνισε πως η ομάδα του Ιονίου θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να πετύχει την παραμονή.

«Η Κέρκυρα έδειξε κόντρα στην Ξάνθη ότι παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τα πατήματά της και θα παίζει καλύτερα για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία. Και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις και τους αγώνες, για να φέρουμε την ομάδα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο», ήταν τα λόγια του.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Κέρκυρα επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις έπειτα από το ρεπό που τους έδωσε την Δευτέρα ο Άκης Μάντζιος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα