Όπως ξέρει ο Θρύλος

Όπως ξέρει ο Θρύλος

Μάκης Σταθάτος
Όπως ξέρει ο Θρύλος

bet365

Την «καυτή» έδρα του καλείται να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σάλκε (21:45, NS2) και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Champions League.

Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ψάξουν το πρώτο φετινό τρίποντο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη με τη είσοδο του Μανωλά στην αρχική ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Κάρολ, ο οποίος θα έχει κεντρικό δίδυμο τους Κοντρέρας και Μανωλά ή Σιόβα, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Μανιάτης και Μοντέστο θα είναι οι δύο ανασταλτικοί χαφ και πιο μπροστά τους, την τριάδα συνθέτουν οι Μασάντο, Ιμπαγάσα και Αμπντούν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Σιόβας, Γκρέκο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγο, Μήτρογλου και Πάντελιτς.

Ο Χουμπς Στέφενς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μην προσαρμοστούν στον Ολυμπιακό και να κάνουν το παιχνίδι τους, το οποίο στηρίζεται στο 4-2-3-1. Στόχος του Γερμανού τεχνικού δεν είναι άλλος από τη νίκη μέσα στην «καυτή» έδρα του Ολυμπιακού.

Στο τέρμα θα πάρει θέση ο Ουνερστάλ με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Παπαδόπουλο, Ματίμπ, Φουκς και Χέβεντεζ. Οι δύο «κόφτες» θα είναι οι Νοϊστεντερ και Τζόουνς και λίγο πιο μπροστά τους θα έχουν τους Χόλτμπι, Φαρφάν και Ντράξλερ με τον Χούντελααρ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή της Σάλκε συμπληρώνουν οι Φέρμαν, Ουτσίντα, Κολάσινατς, Χέγκερ, Μπαρνέτα, Αφελάι και Πούκι. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χίλντεμπραντ Μάρικα, Μέτσελντερ και Ομπάσι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα