Συγνώμη από Νικολίν στους παίκτες

Gazzetta team
Συγνώμη από Νικολίν στους παίκτες

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο ισχυρός άνδρας της Μονπελιέ εμφανίστηκε μετανιωμένος για την κριτική που άσκησε στους παίκτες της ομάδας του, και χαρακτήρισε εαυτόν ανόητο για την συμπεριφορά του.

Ο 69χρονος ιδιοκτήτης της Μονπελιέ, Λουί Νικολίν, στόλισε τους παίκτες του μετά την ήττα από την Ρεμς (3-1), κάτι που μετάνιωσε όπως παραδέχτηκε στην «L’ Equipe»: «Είναι ανόητο να βρίζω κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν έπρεπε να πω όλα αυτά που είπα. Θα βάλω σε αυτό ένα τέλος. Πρέπει να σταματήσουμε. Στο ποδόσφαιρο, τα πράγματα προχωράνε γρήγορα. Εύχομαι βέβαια, με όλη μου την καρδιά να είναι όλο αυτό το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, να είναι μια κακή παρένθεση».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα