Θετικές ενδείξεις για Πίνο

Θετικές ενδείξεις για Πίνο

Δημήτρης Τομαράς
Θετικές ενδείξεις για Πίνο

bet365

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των τεστ του Χουάν Πάμπλο Πίνο την Δευτέρα και την Τρίτη θα κάνει τις τελευταίες εξετάσεις του Κολομβιανού, που δεν δείχνει να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Καλά είναι τα μηνύματα που έρχονται για τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Πίνο τόσο από πλευράς των όρων που προτείνει η ομάδα όσο και από ιατρικής μεριάς. Ο Κολομβιανός από την μία δείχνει την διάθεση να δεχθεί τους όρους που του προτείνει ο Ολυμπιακός.

Από την άλλη έκανε ήδη τον πρώτο κύκλο των εξετάσεών του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί των Πειραιωτών δεν βρήκαν κάτι το σοβαρό σε αυτές. Την Τρίτη πρόκειται να ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ και ακολούθως θα φανεί το κατά πόσον τελικά θα γίνει το deal. Οι ενδείξεις πάντως είναι θετικές.

Επιπλέον ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έχει την αποφασιστικότητα και την θέληση να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του φορώντας την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Όμως στο λιμάνι θέλουν να έχουν όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες με το μέρους τους για να προχωρήσουν σε τελική συμφωνία με τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα