Θεραπεία και ατομικό ο Μπρίτο

Θεραπεία και ατομικό ο Μπρίτο

Νίκος Τσιώκος
Θεραπεία και ατομικό ο Μπρίτο

bet365

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Εντουάρντο Μπρίτο στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την Τετάρτη.

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού μπήκαν από σήμερα στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να αντιμετωπίζουν τους «πράσινους» την προσεχή Δευτέρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία με σάουνα, υδρομασάζ και χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον Πλατανιά και έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα για τους υπόλοιπους.

Όσον αφορά τον Εντουάρντο Μπρίτο, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του συλλόγου είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματωθεί πλήρως στις προπονήσεις από την Τετάρτη, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εύχεται συλλυπητήρια στην οικογένεια του φιλάθλου του Πλατανιά, που έχασε τη ζωή του χθες από ανακοπή καρδιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

H ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του φιλάθλου Γιάννη Γαρμπιδάκη που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς ενώ παρακολουθούσε τον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα