Με αλλαγές στο Μάριμπορ

Με αλλαγές στο Μάριμπορ

Νίκος Αθανασίου
Με αλλαγές στο Μάριμπορ

bet365

Επαναφορά του διδύμου Μπουμσόνγκ-Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας και του Κατσουράνη στα χαφ «έδειξε» ο Φερέιρα. Ζέκα για δεξιά, εμπιστοσύνη σε Φορναρόλι.

Μετά το ξέσπασμα και την έκρηξη για την ήττα στην Κομοτηνή, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει της αναμέτρησης την Πέμπτη με την Μάριμπορ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως θα επαναφέρει στο κέντρο της άμυνας τον Μπουμσόνγκ με τον Βελάσκες, τον Κατσουράνη στο πλευρό του Βιτόλο και πιθανότατα τον Ζέκα στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο Μάριμπορ με σκορ 2-0 πληρώνει 14.50 στην betdaq

Ο Καρνέζης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Μπουμσόνγκ με τον Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο και Κατσουράνη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό «φτερό» ο Κουίνσι, δεξιά ο Ζέκα, σε ελεύθερο ρόλο ο Σισοκό και στη κορυφή της επίθεσης ο Φορναρόλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα