Νέο... μπουγιουρντί για Πανιώνιο
Εκεί που πάνε να σηκώσουν κεφάλι στη Νέα Σμύρνη έρχεται νέο μπουγιουρντί για να κάνει δύσκολη την κατάσταση. Και αυτό γιατί στα γραφεία της ΠΑΕ ήρθε η απόφαση της FIFA με την οποία οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 200.000 ευρώ στον Γενς Μπάνγκσμπο!
Να θυμίσουμε ότι ο Δανός εργοφυσιολόγος είναι μία από τις αμαρτιές της εποχής Κιντή στην προεδρία του Πανιωνίου και τώρα η διοίκηση τρέχει και δεν φτάνει.
Στον Πανιώνιο ετοιμάζονταν μετά από καιρό για πληρωμές (τελευταία φορά ήταν τον Ιανουάριο του 2012) στο ποδοσφαιρικό τμήμα και παρά το νέο χαράτσι της FIFA δεν θα υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
