Επιστροφή και ρεπό στον Άρη

Επιστροφή και ρεπό στον Άρη

Gazzetta team
Επιστροφή και ρεπό στον Άρη

bet365

Στην Θεσσαλονίκη «πάτησε» η αποστολή του Άρη το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από δύο ημέρες παραμονής στην Αθήνα, με τους παίκτες να επιστρέφουν στις επάλξεις την Τρίτη.

Ξεκούραση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των «κιτρίνων», που γύρισαν με... χαμόγελα από την πρωτεύουσα, έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα που πήραν στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και παράλληλα τον δεύτερο μόλις φετινό τους βαθμό.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έδωσε ρεπό την Δευτέρα στους παίκτες του, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί τους στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, για το πρωί της Τρίτης. Σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας, μετά την αυριανή προπόνηση, ακολουθεί διπλή την Τετάρτη, απογευματινή την Πέμπτη και την επόμενη μέρα θα δοκιμαστεί από τον έμπειρο τεχνικό το σχήμα που πρόκειται να παρατάξει απέναντι στην Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα ο Κατσαβάκης αν και είναι σίγουρα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Αγκάνθο, περιμένει να δει βελτίωση του Ισπανού φορ, ο οποίος έδειξε να υστερεί ακόμα στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα