«Νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

«Νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Δημήτρης Τομαράς
«Νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

bet365

Ξεκίνημα με το... δεξί για πολλούς λόγους θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Σάλκε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ! Τι είπε ο Χοσέ Χολέμπας. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

Συγκρατημένος και αποφασισμένος

Αρχικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ερωτηθείς για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ επισήμανε: «Οι στόχοι της ομάδας είναι ίδιοι με τις άλλες ομάδες. Οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τελειώσει την φάση ωραία για να περάσει στην επόμενη».

Σε απόδοση 2.60 βρίσκουμε στην sportingbet τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σάλκε

Για το εάν έχει άγχος για την παρθενική του συμμετοχή ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα υπόλοιπα ματς. Είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός και ένα καλό αποτέλεσμα είναι σπουδαίο για εμάς.

Και αυτό γιατί θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλουμε τη νίκη για να τους κάνουμε να χαρούν». Σχετικά με το σχήμα της ομάδας και τις σκέψεις του τόνισε: «Όλοι οι παίκτες που είναι στην αποστολή είναι διαθέσιμοι και πιθανοί να πάρουν μέρος στον αγώνα.

Αύριο θα παίξουν οι καλύτεροι. Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ έντονο και θα πρέπει να αγωνιστούν οι πιο καλοί παίκτες». Σε ερώτηση που του έγινε για την δύναμη της έδρας ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «Ναι φυσικά πρέπει να αξιοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε στο γήπεδό μας.

Θέλουμε να πάρουμε αποτελέσματα στο γήπεδο αυτό που είναι από τις μεγάλες μας δυνάμεις. Πρέπει όμως να έχουμε ισορροπία και συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης».

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Σάλκε και τις εκτιμήσεις του υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα ματς αρκετά μοιρασμένο. Η Σάλκε είναι πολύ δυνατή ομάδα με καλές μονάδες. Εμείς έχουμε ως δύναμή μας την συλλογικότητα.

Η Σάλκε είναι καλή στα στημένα και στην οργάνωση. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας αξίες και τις δικές μας δυνατότητες για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Όσο για την παράδοση του Ολυμπιακού με τις γερμανικές ομάδες; «Είναι πάντα θετικό το να υπάρχει παράδοση υπέρ μας. Αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι στον αγώνα. Είναι καλό στοιχείο αυτό όμως».

Ο Ζαρντίμ τοποθετήθηκε και για τις αλλαγές σε άμυνα και σε ρόστερ λέγοντας ότι «είναι αλήθεια πως έχει αλλάξει πολύ η αμυντική γραμμή μας. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες.

Με τον καιρό θα βγάλουν βελτίωση. Με τον καιρό θα τα καταφέρουν αυτό και με δουλειά. Οι Μανωλάς και Σιόβας είναι καλοί παίκτες αλλά περιμένουμε βελτίωση. Δυστυχώς ο Κοντρέρας έλλειπε λόγω τραυματισμού και τώρα γυρίζει».

«Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες που είναι στην διάθεσή μας θα βοηθήσουν αύριο. Κάποιοι έχουν πιο μεγάλη εμπειρία. Εμείς δεν βασιζόμαστε σε 11 παίκτες αλλά σε όλο το ρόστερ μας και αυτό είναι ένα από τα προτερήματά μας», επισήμανε στην συνέχεια ο Ζαρντίμ, κλείνοντας έτσι τις δηλώσεις του.

«Έχουμε πιθανότητες για νίκη»

Ο Χοσέ Χολέμπας που άκουγε υπομονετικά την συνέντευξη Τύπου έχοντας δίπλα του τον μεταφραστή που του απέδιδε στα γερμανικά όσα έλεγε ο προπονητής του ξεκίνησε τις δηλώσεις του με αναφορά στην Σάλκε: «Η Σάλκε έχει πλεονεκτήματα αμυντικά και επιθετικά. Έχει καλούς παίκτες και αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς».

Βέβαια στην διάρκεια των τοποθετήσεών του εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει, αρκεί να μην αφήσει την Σάλκε να κάνει το παιχνίδι της. Σχετικά με την διαφορά ανάμεσα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σάλκε τόνισε: «Η διαφορά τους έχει να κάνει με την εμπειρία. Η Μπορούσια ήταν πιο νεανική ομάδα.

Η Σάλκε έχει και αυτή νέους σε ηλικία παίκτες αλλά στηρίζεται σε πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της». Για τις αλλαγές στην άμυνα και το έμψυχο δυναμικό σχολίασε: «Πέρυσι σαφώς και ήταν πιο έμπειρη η άμυνά μας με τον Μέλμπεργκ και τον Αβραάμ. Φέτος έχουμε νέους και καλούς παίκτες που τους λείπει η εμπειρία. Περιμένω να τους καθοδηγήσει ο Τοροσίδης».

Στο αγωνιστικό σκέλος η διαφοροποίηση σε σχέση με την περσινή σεζόν ήταν ότι «Η διαφορά με πέρυσι ήταν πως ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την Μαρσέιγ. Φέτος ξεκινήσαμε κανονικά το πρωτάθλημα.

Έχουμε ήδη παίξει τρία ματς στην Ελλάδα που έχουμε κερδίσει. Δεν είναι τελικός για εμάς με την Σάλκε. Είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε, ειδικά εάν δεν αφήσουμε την Σάλκε να κάνει το παιχνίδι της».

Επιπλέον ο Χολέμπας είπε για:

Την άποψη του Κυριάκου Παπαδόπουλου ότι ο Ολυμπιακός αποδυναμώθηκε φέτος: Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχασε και σε εμπειρία και σε ονόματα. Πιστεύω όμως πως η φετινή ομάδα είναι πολύ καλή και καλά προετοιμασμένη.

Τους στόχους των παικτών: Πολύ απλά στόχος κάθε παίκτη πρέπει να είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εάν θα κάνει γερμανικά ή περαιώτικα κόλπα: Εγώ απλά παίζω το ποδόσφαιρό μου για μένα.

Το που του αρέσει να παίζει: Και οι δύο θέσεις (σ.σ. μπακ και χαφ) είναι καλές για μένα. Παίζω πιο ευχάριστα στην άμυνα.

- Στο πάνελ βρέθηκαν δύο μεταφραστές για τον τεχνικό του Ολυμπιακού και για τον Χολέμπας και η εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της ομάδας, Ευγενία Λαγού.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα