«Έκρηξη» Φερέιρα στην Παιανία!

«Έκρηξη» Φερέιρα στην Παιανία!

Νίκος Αθανασίου
«Έκρηξη» Φερέιρα στην Παιανία!

bet365

Έξαλλος ήταν ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές του και τους έβαλε... χοντρό χέρι. Ζήτησε από τους Έλληνες να δίνουν το καλό παράδειγμα!

Ο Ζεουάλδο Φερέιρα είναι από το Νοέμβριο του 2010 στην Παιανία και κανείς σε αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας δεν τον έχει δει σε αυτή την κατάσταση. Ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Δευτέρας ήταν... τρελαμένος και απογοητευμένος με τον εξάψαλμο προς προς τους παίκτες του να τα λέει όλα.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στον αγώνα Μάριμπορ-Παναθηναϊκός σε απόδοση 3.80 στη vistabet

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είχαμε πάρει. Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Ήσασταν ασόβαροι! Δεν αντιμετωπίζεται τα παιχνίδια όπως πρέπει! Που είναι το πάθος σας; Που είναι η διάθεση; Δεν είναι νοοτροπία αυτή που έχετε! Είστε επαγγελματίες και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Άλλα κάνουμε στις προπονήσεις και άλλα στο γήπεδο. Είμαι απογοητευμένος από την εικόνα που δείχνουμε. Έχουμε στενοχωρήσει τον κόσμο και πρέπει άμεσα να αλλάξουμε την εικόνα μας. Αρχικά με την Μάριμπορ και μετά με τον Ατρόμητο. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια», ήταν αρχικά κάποια από τα λεγόμενα του Φερέιρα που στη συνέχεια στάθηκε στους Ελληνες παίκτες του Παναθηναϊκού.

«Θα ήθελα να πω κάτι για τους Ελληνες παίκτες. Από αυτούς περιμένω περισσότερα. Αυτοί πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα μέσα στο γήπεδο και να παρασύρουν και την υπόλοιπη ομάδα», ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Πορτογάλος προπονητής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα