«Ο Μουρίνιο δεν βγάζει την σεζόν»
Όπως υποστηρίζει στο ρεπορτάζ του ο Ισπανός δημοσιογράφος της «El Pais», Ντιέγκο Τόρες που θεωρείται ότι έχει πολύ στενή επαφή με τα αποδυτήρια των Μαδριλένων, το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στην Ρεάλ είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο.
Σε απόδοση 1.65 προσφέρεται από την sportingbet η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάντσεστερ Σίτι
«Οι παίκτες πιστεύουν πως είναι αδύνατον να κατακτήσουν τον τίτλο γιατί ο Μουρίνιο είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει με έναν τρόπο που πλέον δεν μπορεί να πιάσει ανέτοιμες τις υπόλοιπες ομάδες», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει σχετικά με τα... χωρισμένα στα δύο, αποδυτήρια της ομάδας:
«Από τη μία οι Πορτογάλοι με τον Ντι Μαρία και από την άλλη οι Ισπανοί με τον Ιγκουαϊν». Όσο για το γεγονός αυτό, «δείχνει» ως υπεύθυνο τον Μουρίνιο, γράφοντας πως: «Έχει κόμπλεξ με τους παίκτες, ειδικά αυτούς της “ισπανικής” ομάδας».
Παράλληλα ο Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρεται και στα όσα δηλώνει ανά διαστήματα ο «special one» για τους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας πως: «Οι παίκτες έχουν βαρεθεί τις κατηγορίες του Μουρίνιο», για να καταλήξει στο ότι ετοιμάζεται έδαφος για την αποχώρηση του πολυνίκη προπονητή.
Την ίδια στιγμή ο Πορτογάλος παρά το ότι ανέλαβε την ευθύνη για την διαφορά των οχτώ βαθμών που χωρίζει την ομάδα του από την Μπαρτσελόνα, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει για μία ακόμα φορά τους παίκτες του. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για αδιαφορία μετά την ήττα από την Σεβίλλη, τονίζοντας πως έπαιξαν καλά μόνο στα ματς του Σούπερ Καπ με τους Καταλανούς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
