«Συγκεντρωμένοι με Σάλκε»

«Συγκεντρωμένοι με Σάλκε»

Gazzetta team
«Συγκεντρωμένοι με Σάλκε»

bet365

Αισιόδοξος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακός εμφανίστηκε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη απέναντι στη Σάλκε.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» μίλησε

Για τον ΠΑΣ: «Ήταν περίεργο παιχνίδι. Στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και σκοράραμε δύο γκολ. Μετά χάσαμε τις θέσεις μας, δεχτήκαμε το γκολ και απειληθήκαμε. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Μπορεί να πήραμε τους τρεις βαθμούς, όμως ήμασταν τυχεροί σε κάποιες φάσεις».

Για τον αγώνα με τη Σάλκε: «Μου αρέσει περισσότερο από τη Ντόρτμουντ. Είναι δυνατή ομάδα με γρήγορους παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν τα κάνουμε όλα σωστά θα πάρουμε το ματς».

Τέλος, αναφορικά με το συμβόλαιό του: «Θα δούμε μέσα στη βδομάδα. Έχω πει πως θέλω να μείνω και νομίζω θα βρεθεί η λύση. Ζήτησα από τη διοίκηση να μιλήσουμε μετά τη Σάλκε γιατί ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος για τα δύο σημαντικά ματς. Νομίζω πως θα μείνω στον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα