ΑνατροΠΑΟΚ (vids)!

ΑνατροΠΑΟΚ (vids)!

Γιώργος Βροντάκης
ΑνατροΠΑΟΚ (vids)!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος τέσσερα ματς στην Τούμπα και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr στα τρία από αυτά έχει ανατρέψει το σκορ που έχανε στο ημίχρονο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι η ομάδα της ανατροπής στη Θεσσαλονίκη αφού έχει δώσει στην Τούμπα δύο ματς για τη Super League και άλλα δύο για το Europa League και στα πρώτα 45΄ έχανε στα τρία παιχνίδια του.

Πρεμιέρα στην Τούμπα με 2 ημίχρονο - 1 τελικό

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις εντός έδρας υποδέχοντας στις 9 Αυγούστου την Μπνέι Γεχούντα για τα προκριματικά του Europa League. Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει στο πρώτο ματς στο Ισραήλ με 2-0 και βρέθηκε να χάνει στη συμπρωτεύουσα με 1-0 στο ημίχρονο χάρη σε τέρμα του Μαρίνκοβιτς (7').

Στην επανάληψη όμως, γύρισε τον αγώνα με δύο γκολ του Αθανασιάδη (48',52') και ένα των Ρομπέρ (79') και Πέλκα 90'+1') διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Ευρωπαϊκή ανατροπή νούμερο 2!

Το επόμενα ματς στην Τούμπα ήταν και πάλι για το Europa League κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης. Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Αλάρ στο 25' και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 έχοντας ως σκόρερ τον Αθανασιάδη (69') και τον Κατσικά (83')

Το μοναδικό παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν το γύρισε ήταν με τον Πανθρακικό στην πρεμιέρα της Super League καθώς επικράτησε με 1-0 (57' Αθανασιάδης).

Το ίδιο έργο και στη Super League

Ο «δικέφαλος» επανέλαβε το ίδιο έργο και χθες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με γκολ του Περόνε (20') από το σημείο του πέναλτι και είχαν τρία δοκάρια. Η ανάπαυλα βρήκε τον Αστέρα μπροστά στο σκορ με 1-0, όμως, στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ για τρίτη φορά φέτος ανέτρεψε το εις βάρος του προβάδισμα.

Μόλις στο 46', ο Λόρενς ισοφάρισε και ο Αθανασιάδης δύο λεπτά πριν το φινάλε διαμόρφωσε το 2-1 από την άσπρη βούλα. Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι φέτος η ομάδα της ανατροπής!

Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Α' ΗΜ.

Β' ΗΜ.

ΣΚΟΡΕΡ

09/08/12

ΠΑΟΚ – Μπνέι

0-1

4-1

48, 52 Αθανασιάδης, 79' Ρομπέρ, 90+1 Πέλκας / 7' Μαρίνκοβιτς

23/08/12

ΠΑΟΚ – Ραπίντ Β.

0-1

2-1

69' Αθανασιάδης, 83' Κατσικάς / 25΄Αλάρ

16/09/12

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρ.

0-1

2-1

46' Λόρενς, 88' πέν. Αθανασιάδης / 20' πέν. Περόνε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα