Μαλλιοτράβηγμα «Μπουμ» σε Λάζαρο!

Μαλλιοτράβηγμα «Μπουμ» σε Λάζαρο!

Gazzetta team
Μαλλιοτράβηγμα «Μπουμ» σε Λάζαρο!

bet365

Θερμό επεισόδιο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, μεταξύ του Μπουμσόνγκ και του Χριστοδουλόπουλου, με τον Γάλλο να τραβάει από τα μαλλιά τον δεύτερο ζητώντας σεβασμό!

Ένα επεισόδιο μεταξύ Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλου στην προπόνηση του Τριφυλλιού, ενδεικτικό για την κατάσταση που επικρατεί στα «πράσινα» αποδυτήρια. Στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Έλληνας επιθετικός δεν έδωσε πάσα στον Γάλλο στόπερ με τον δεύτερο να αντιδρά έντονα.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού εκνευρίστηκε πολύ και άρχισε να ουρλιάζει στον «Λάζο». Τότε ο Μπουμσόνγκ τράβηξε με δύναμη τα μαλλιά του Χριστοδουλόπουλου και του είπε: «Με μένα δεν θα το ξανακάνεις αυτό. Θα με σέβεσαι» ενώ πριν του είπε πως «θα σου κάνω ότι και στον Ζέκα αλλά επίτηδες» ενώ δύο φάσεις πριν είχε σηκώσει τον Πορτογάλο στον αέρα!

Ο Έλληνας άσος έγινε έξω φρενών και παρά το γεγονός ότι με την παρέμβαση των βοηθών του Φερέιρα το επεισόδιο ουσιαστικά έληξε εκεί, εκείνος τόνιζε ότι δεν πρόκειται να περάσει έτσι αυτό...

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτός να ήταν άλλος ένας λόγος για τον οποίο ο Φερέιρα κράτησε τον Μπουμσόνγκ στην Αθήνα, μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα, καθώς ακόμη η διοίκηση δεν έχει αποφανθεί αν θα πάρει θέση και αν θα επιβληθεί πρόστιμο σε κάποιον από τους δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα