Τσιώλης: «Μπορούσαμε»

Απόστολος Παγώνης
Τσιώλης: «Μπορούσαμε»

bet365

Απογοητευμένος από την ήττα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης τονίζοντας πως οι Αρκάδες μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τη νίκη. Στο γρήγορο γκολ της ισοφάρισης και στο τρίτο δοκάρι του Ράγιος στάθηκε ο έμπειρος προπονητής.

Όταν προηγείσαι με 1-0, έχεις τρία δοκάρια και χάνεις, ε δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος και ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης το έδειξε και στις δηλώσεις του τονίζοντας αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην οποία οι Τριπολιτσιώτες ηττήθηκαν με 2-1: «Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και με βάση τις τελικές και τα δοκάρια μας αδικεί το αποτέλεσμα. Το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά και το δοκάρι μας στην αντεπίθεση έκριναν το ματς. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν παίρναμε το αποτέλεσμα που μπορούσαμε θα μας έδινε άλλη ώθηση για τη συνέχεια».

Η πικρία του Τσιώλη

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Τσιώλης ανέφερε: «Είμαστε στενοχωρημένοι για τα τρία δοκάρια. Μας αφήνει μια πικρία το σημερινό ματς. Η ομάδα δείχνει πως πατά καλά στα πόδια και ελπίζω πως η θα παίζει και στην συνέχεια επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο να συνέλθουμε μετά από αυτό το γκολ. Περιμέναμε πίεση του ΠΑΟΚ στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το γρήγορο γκολ σίγουρα μας επηρέασε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη του».

Για την τύχη του Αστέρα: «Παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα μπορούσε αυτό να είναι διαφορετικό. Πέραν από 1-2 περιπτώσεις δεν απειληθήκαμε πολύ. Τα δοκάρια όμως ήταν πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είναι γκολ».

Για τις καθυστερήσεις από τους παίκτες του: «Είναι μια νοοτροπία που είναι δύσκολο να το αλλάξεις στην Ελλάδα. Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς και ο Αστέρας έκανε μεγάλη προσπάθεια».

Για την άποψη που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Θέλει τον χρόνο του, αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη καθώς υπήρχε ο αποκλεισμός από την Ραπίντ. Αυτό εμείς προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι καλό να επανέλθει όπως και γενικά οι 4-5 μεγάλες ομάδες στην χώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα