«Kαλό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Kαλό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Δημήτρης Τομαράς
«Kαλό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε και στην κυριακάτικη προπόνηση στους παίκτες του Ολυμπιακού ζητώντας τους ένα καλό ξεκίνημα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος -όπως γίνεται πια εμφανές- μιλάει σε καθημερινή σχεδόν βάση στους παίκτες του Ολυμπιακού ενώ όποτε κρίνει σκόπιμο έχει και τετ α τετ με ποδοσφαιριστές του. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φρόντισε και στην προπόνηση της Κυριακής να τους πει δύο λόγια για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα πρέπει να σκεφτείτε όλοι σας πολύ καλά το παιχνίδι με την Σάλκε. Πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι καλά για να αρχίσουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση», τόνισε σχετικά ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, που περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα της Τρίτης στο Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας πάντως είχε επισημάνσεις για την αμυντική λειτουργία της ομάδας σε κάποια σημεία. Φυσικά την περιμένει καλύτερη με την Σάλκε, καθώς το ματς με την γερμανική ομάδα θα είναι πολύ πιο δύσκολο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα