Αποθεραπεία και ανασυγκρότηση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Το πρωί της Κυριακής (16/9) επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Κομοτηνή μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και μετέβη στην Παιανία για προπόνηση.
Οι «πράσινοι» προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά τη νέα γκέλα και την απώλεια βαθμών που τους έχουν φέρει στο -7 από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.
Στη πρωινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Ταμπάκης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
