Έτοιμος ο Μπάρκογλου

Gazzetta team
Έτοιμος ο Μπάρκογλου

bet365

Ο Γιώργος Μπάρκογλου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή της Κέρκυρας για το ματς με την Skoda Ξάνθη. Εκτός ο Γιάντσης.

Τους πρώτους της βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ θέλει να πάρει η Κέρκυρα, η οποία υποδέχεται την Κυριακή στο ΕΑΚ την Ξάνθη, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Η προετοιμασία της ομάδας του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται ο Γιώργος Μπάρκογλου, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο ο Γιάντσης έμεινε εκτός, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Αρμένης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Παπαδήμας, Χαμπλ, Λεόν, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Διαμαντόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα