«Καμία συναίνεση στο σκάνδαλο»

«Καμία συναίνεση στο σκάνδαλο»

Νίκος Αθανασίου
«Καμία συναίνεση στο σκάνδαλο»

bet365

Στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι και δεν πρόκειται να ανάψουν... πράσινο φως στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος λόγω Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου!

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάθετος στη συνεδρίαση της Λίγκας μόλις έγινε η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, όντας ο μοναδικός σύλλογος που έδειξε αρνητικός. Άνθρωποι από τα υψηλά κλιμάκια του «τριφυλλιού» ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσουν στην πρόταση για το «4-2», καθώς θεωρούν πως όλα γίνονται για την επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Σούπερ Λίγκα, «ομάδες που είναι στη καρδιά του σκανδάλου των στημένων παιχνιδιών».

Παράλληλα, τόνιζαν πως «έχουμε έννομο συμφέρον και «θα προσφύγουμε σε όλα τα αρμόδια όργανα».

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων υπογράμμιζαν:

«Θα προσφύγουμε σε όλα τα αρμόδια όργανα, καθώς έχουμε έννομο συμφέρον. Είναι τιμή μας που είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν συμφώνησε στη συζήτηση που έγινε και πηγαίνουμε κόντρα στη Παράγκα.

Θέλουν να επαναφέρουν στη Σούπερ Λίγκα τον Βόλο και την Καβάλα, που είναι ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στη καρδιά του σκανδάλου των στημένων παιχνιδιών. Ήθελαν να υπάρχει ομόφωνη απόφαση αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσουμε στο σκάνδαλο αυτό και θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα