Ξενάγηση και... Αρσεναλ, Πρέστον!

Ξενάγηση και... Αρσεναλ, Πρέστον!

Γιώργος Τσακίρης
Ξενάγηση και... Αρσεναλ, Πρέστον!

bet365

Όπως μετέδωσε το gazzetta.gr οι Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης πήγαν στα Σπάτα! Τι είπε ο Αγγλος για Αρσεναλ και... Πρέστον!

Η άφιξη του Χάρις στην Αθήνα αναμενόταν για το Σάββατο αλλά τελικά αποφασίστηκε να έρθει Παρασκευή. Ηρθε και μαζί με τον Βιντιάδη είναι στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα και παρακολούθησαν λίγο από την προπόνηση της ομάδας, παρέα με τον Δημητρέλο. Αμέσως μετά άρχισε η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις (αποδυτήρια, γραφεία, γήπεδα κλπ) με τον Βασίλη Τσιάρτα να πλησιάζει τους Χάρις-Βιντιάδη.

Από εδώ και πέρα, αφού πρώτα θα υπάρξει εντός της ημέρας μια πρώτη συζήτηση των υποψήφιων επενδυτών με τους Μαύρο-Δημητρέλο, οι Χάρις-Βιντιάδης θα έχουν εκτενέστερες συζητήσεις το Σάββατο με τους ανθρώπους της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για να δουν πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις πλέον ενώ την Κυριακή ο Αγγλος θα είναι στο ΟΑΚΑ για δει από κοντά την Ένωση στον αγώνα με τον Αρη.

Ευδιάθετος ο Χάρις
Ο Κιθ Χάρις, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες εντυπωσίασε με την απλότητα του και με το πόσο ευδιάθετος ήταν από την πρώτη στιγμή στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ. Ο Αγγλος έλεγε, μεταξύ άλλων, στους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι ο πατέρας του είναι φανατικός οπαδός της Αρσεναλ ενώ τόνισε πως ήξερε για το ματς της Ένωσης με την Πρέστον και την ήττα στο τέλος του αγώνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα