Στις 9/12 το «αιώνιο» ντέρμπι

Γιώργος Φραδελάκης
Στις 9/12 το «αιώνιο» ντέρμπι

bet365

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου ανακοίνωσε κι επίσημα η Σούπερ Λιγκ, με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός να διεξάγεται στις 9 Δεκεμβρίου και μοναδικά ντέρμπι τον Σεπτέμβριο το ΑΕΚ-Αρης (16/9) και το ΠΑΟΚ-Άρης (30/9).

Πιο εύκολο το πρώτο μισό για τους «πράσινους» που θα δώσουν όλα τα ντέρμπι εντός έδρας, τόσο με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όσο και με τους δύο της Θεσσαλονίκης, την στιγμή που ακριβώς το αντίθετο θα συμβεί με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου:

ΑΕΚ-Άρης (16/9)
ΠΑΟΚ-Άρης (30/9)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20/10)
Παναθηναϊκός-Άρης (21/10)
Άρης-Ολυμπιακός (29/10)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (4/11)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (11/11)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (18/11)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (25/11)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (9/12)

Σχετικά με τον Ατρόμητο, που έχει δώσει ήδη ένα «δυνατό» ματς με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, θα δώσει μόνο ένα από τα παιχνίδια με τους «μεγάλους» εντός έδρας και συγκεκριμένα με τον Ολυμπιακό

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα