Μόνο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε!

Γιώργος Βροντάκης
Μόνο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε!

bet365

Όλες οι ομάδες της Super League, εκτός από τον Παναθηναϊκό που αντέδρασε, είναι θετικές στο να τεθεί επί τάπητος η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος!

Mετά από την συζήτηση που υπήρξε σήμερα στα γραφεία της Super League, η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων του συνεταιρισμού(15-1) και με μοναδική εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, ήταν θετικές στο να συζητηθεί η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και το... περίφημο «4-2».Η διοργανώτρια αρχή είναι θετική στο αίτημα της Football League ώστε να υποβιβαστούν δύο ομάδες και να ανέβουν τέσσερις, όμως αντισταθμιστικά ζητά αύξηση της χορηγίας από τον ΟΠΑΠ.

Πάντως, υπάρχουν δύο ξεκάθαροι όροι. Ο πρώτος να αυξηθεί η επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ και ο δεύτερος να αναπροσαρμοστεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Nova.

Ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο Παναθηναϊκός με τις υπόλοιπες ομάδες να βλέπουν με καλό μάτι την αναδιάρθρωση. Το θέμα θα προχωρήσει και τυπικά την Δευτέρα οπότε και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με ανθρώπους του ΟΠΑΠ στα γραφεία του Οργανισμού με αντιπροσωπεία της Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα