Προετοιμασίες για Χάρις - Βιντιάδη

Προετοιμασίες για Χάρις - Βιντιάδη

Gazzetta team
Προετοιμασίες για Χάρις - Βιντιάδη

bet365

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την άφιξη του Κιθ Χάρις στην Αθήνα, ο οποίος είναι πλέον η μοναδική ελπίδα βιωσιμότητας της ΠΑΕ και ύπαρξης της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αγωνιστικά προετοιμάζεται για τον «τελικό» με τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Κιθ Χάρις στην Ελλάδα. Ο Άγγλος υποψήφιος επενδυτής μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη θεωρούνται ήδη «σωτήρες» που θα αναλάβουν να λύσουν το ιδιοκτησιακό και οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου.

Άπαντες προετοιμάζονται για τις διαπραγματεύσεις στις επαφές με τους δύο άνδρες, και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους διοικούντες της ΠΑΕ και συνολικά την οικογένεια της ΑΕΚ που παίζει ένα από τα… τελευταία της χαρτιά για να σωθεί.

Χάρις και Βιντιάδης θα συζητήσουν και θα δουν συγκεκριμένα πράγματα τις δύο ημέρες και το βράδυ της Κυριακής θα δουν από κοντά το «προϊόν». Το ματς της ομάδας δηλαδή με τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τις ευχές όλων για θετική ολοκλήρωση του deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα