Δεν αποφασίζει η Λίγκα

Gazzetta team
Δεν αποφασίζει η Λίγκα

bet365

Παράταση στο ζήτημα της ανόδου των «τριών», αφού η Λίγκα στη σημερινή συνεδρίασή της αναμένεται να μην αποφασίσει σχετικά, αλλά να συστήσει επιτροπή για διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ.

Δεν θα ολοκληρωθεί τελικά σήμερα η άνοδος των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League. Για το ζήτημα αυτό αναμένεται να συνεδριάσει στις 13:00 το ΔΣ της Super League, όμως ακόμη δεν έχουν συμφωνηθεί τα ανταλλάγματα και οι πληροφορίες θέλουν την απόφαση θα ληφθεί να είναι η συγκρότηση μιας επιτροπής που θα κληθεί να συζητήσει με τον ΟΠΑΠ. Επομένως η υπόθεση δεν ολοκληρώνεται ακόμη και η αγωνία παρατείνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν μέχρι την Τρίτη δεν υπάρξει απόφαση, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει εκ νέου αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football league.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Super League είναι θετική στο αίτημα της Football League να υποβιβαστούν δύο ομάδες και να ανέβουν τέσσερις, όμως αντισταθμιστικά ζητά αύξηση της χορηγίας από τον ΟΠΑΠ ει δυνατόν στα επίπεδα του 2008.

Επιπλέον, η λίγκα φέρεται να ζητά κλειστό τριετές συμβόλαιο από τον ΟΠΑΠ, ενώ δεν δέχεται το αίτημα της Football League για καταβολή του 10% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μάλιστα, το τελευταίο τέθηκε ως όρος στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η αντιπροσωπεία της μικρής λίγκας με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα