Η ώρα του Κουίνσι!

Η ώρα του Κουίνσι!

Νίκος Αθανασίου
Η ώρα του Κουίνσι!

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα «έδειξε» και στη προπόνηση της Πέμπτης ότι θα ξεκινήσει τον Κουίνσι βασικό ενώ δύσκολα θα ξεκινήσει ο Μπουμσόνγκ.

«Κλείδωσε» η πρώτη εμφάνιση του Κουίνσι στη φετινή σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε και στη σημερινή προπόνηση πως τον έχει στα σχέδια του για την βασική ενδεκάδα. Η μεσοεπιθετική τετράδα θα αποτελείται από τον Γκανέζο εξτρέμ, τον Σισοκό, τον Λάζαρο και τον Φορναρόλι. Σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Βιτόλο στον άξονα των χαφ ενώ δίπλα του θα είναι ένας εκ των Μαρίνου ή Ζέκα.

Κάτω από τα δοκάρια δεδομένη είναι η συμμετοχή του Καρνέζη, αριστερά ο Σπυρόπουλος, στο κέντρο της άμυνας ο Πίντο. Μαζί με τον Πορτογάλο δεν αποκλείεται να δούμε τον Βύντρα και τον Γιούρκα δεξιά, σε περίπτωση που ο Φερέιρα δεν δώσει φανέλα βασικού στον Μπουμσόνγκ, κρίνοντας πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Βελάσκες που επέστρεψε σήμερα μετά τον... γύρο τη γης ιδιαίτερα καταπονημένος δεν έχει πολλές πιθανότητες.

Από κει και πέρα, στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες με τελειώματα και δίτερμα. Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ οι Μπαρμπαρούσης, Βελάσκεζ (επέστρεψαν σήμερα στην Ελλάδα) και Κατσουράνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς που επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα