«Φαλκάο, Μέσι, Ρεάλ!»

Γιώργος Καραμάνος
«Φαλκάο, Μέσι, Ρεάλ!»

bet365

Ο Φάμπιο Καπέλο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Φαλκάο, ανακήρυξε κορυφαίο τον Μέσι και έδωσε προβάδισμα τίτλου στη Ρεάλ...

Ο Φάμπιο Καπέλο μπορεί να ξενιτεύτηκε στις εσχατιές της Ρωσίας (εντάξει δεν θα βρίσκεται και όλη την ώρα στη Μόσχα), αλλά στην κουβέντα που έκανε με τον δημοσιογράφο της Gazzetta dello Sport καταπιάστηκε για το διεθνές ποδόσφαιρο, εκφράζοντας τις προτιμήσεις του για ποδοσφαιριστές, προπονητές και ομάδα.

«Σε όλη τη σταδιοδρομία μου ως προπονητής, εκτός του Μέσι, που θεωρώ κορυφαίο, ο μοναδικός που με εντυπωσίασε τόσο την πρώτη φορά που τον είδα, είναι ο Φαλκάο! Είναι τεράστιος επιθετικός, ο καλύτερος εν ενεργεία!» Σίγουρα το παράσημο για τον Κολομβιανό φορ είναι τεράστιο.

Ο Καπέλο βέβαια καταπιάστηκε και με το σινάφι του: «Στον Μουρίνιο θαυμάζω το ότι είναι πραγματιστής και ότι μπορεί να μεταδώσει με μοναδικό τρόπο στους παίκτες του το σύστημα που θέλει να παίξουν. Επίσης είναι ένας ψυχολόγος στα αποδυτήρια. Θαυμάζω όμως και τον Γκουαρδιόλα. Αν και πολύ νέος, πέτυχε τόσα πολλά, αλλά έκανε κάτι ακόμα πιο σπουδαίο... δημιούργησε κάτι καινούργιο και αυτό είναι το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του (δύο τίτλους σε δύο διαφορετικές περιόδους) Ρεάλ, δίνοντας της προβάδισμα επί της Μπαρτσελόνα: «Εάν συγκρίνεις τις δύο ενδεκάδες, είναι ισοδύναμες. Εάν όμως εξαρτάται από το ποιοι κάθονται στον πάγκο, τότε κερδίζει η Ρεάλ!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα