Τελεσίγραφο σε Αλέγκρι

Τελεσίγραφο σε Αλέγκρι

Γιώργος Κοντογεώργης
Τελεσίγραφο σε Αλέγκρι

bet365

Δύσκολο project έχει ο τεχνικός από το Λιβόρνο, αφού αν δεν πάρει τα περισσότερα από τα 7 ματς θα απολυθεί. Μιλανέζο ή Πεπ θέλει ο Μπερλουσκόνι, παίζει ο Αντσελότι.

Εχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι αυτή η χρονιά -με τα νέα δεδομένα- θα είναι συναρπαστική, όμως είναι πιθανό να μην τη βγάλει όλη στον πάγκο των Ροσονέρι. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πρόκειται να απολυθεί αν δεν κερδίσει τα περισσότερα αν όχι όλα από τα επόμενα 7 παιχνίδια που θα δώσει η Μίλαν κάτι το οποίο σύμφωνα με το Sky Italia δεν είναι απλά μία υπόθεση αλλά τελεσίγραφο από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Καβαλιέρε θέλει συγκεκριμένα πράγματα σε περίπτωση που τελικά ο Αλέγκρι αποτελέσει παρελθόν από το «Σαν Σίρο». Και αυτά είναι, είναι έρθει κάποιος Μιλανέζος για να αναλάβει τα ηνία των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης ή να έρθει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην καλύτερη εποχή της ιστορίας της.

Αν η θέση στον πάγκο των Ροσονέρι μείνει κενή μέσα στην σεζόν που μόλις άρχισε, θα την καλύψει μέχρι το τέλος ο επί χρόνια βοηθός των προπονητών, Μάουρο Τασότι. Οσον αφορά το μελλοντικό πλάνο, ο κόουτς που θα έρθει θα έχει βοηθό τον Τασότι και/ή τον Πίπο Ιντζάγκι που είναι αυτή τη στιγμή προπονητής της Primevera. Σε περίπτωση που αποτύχει στην Γαλλία και αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ψηλά στη λίστα είναι ο Κάρλο Αντσελότι.

Εκτός από τον Καρλέτο, που έχει θητεία 8 ετών στον πάγκο των Ροσονέρι, στο «Σαν Σίρο» είναι πιθανό να επιστρέψουν σαν μέλη του τεχνικού επιτελείου οι Πάολο Μαλντίνι, Φράνκο Μπαρέζι και Αλεσάντρο Κοστακούρτα. Ο Μπερλουσκόνι θέλει τον Τζενάρο Γκατούζο να αναλάβει την Primavera όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με την Σιόν το 2014.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Μίλαν-Αταλάντα σε απόδοση 2.21 στην betdaq

 

SERIE A Τελευταία Νέα