Άγριο κράξιμο από Τζιμπούρ!

Άγριο κράξιμο από Τζιμπούρ!

Gazzetta team
Άγριο κράξιμο από Τζιμπούρ!

bet365

Ο Τζιμπούρ πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας Αλγερινούς και Λίβυους για όσα του καταλογίζουν! «Εμφύλιος» στην Αλγερία με τον φορ του Ολυμπιακού να είναι στο στόχαστρο.

«Δεν ξέρω αραβικά. Στο τέλος του ματς ο αντίπαλος μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο, ήταν δειλός. Είναι στενάχωρο που κάποιοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Η βία δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Καλώ όλους τους Αλγερινούς να δουν ξανά το παιχνίδι» ήταν το αρχικό σχόλιο του φορ του Ολυμπιακού για τα όσα του καταλογίζουν Λίβυοι και συμπατριώτες του. Το κλίμα είναι βαρύ, μιας και τονίζεται πως... αποθέωνε τον Καντάφι, αλλά και... βαριόταν να παίξει στην Εθνική από τη στιγμή που δεν είναι βασικός.

Ο Αλγερινός τα... έχωσε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα και στην εφημερίδα της πατρίδας του «Βuteur» λέγοντας: «Σχετικά με το δημοσίευμα της "Le Buteur" με κατηγορούν ψευδώς για πράξεις και λόγια που δεν είπα, είμαι πάντα περήφανος που είμαι Αλγερινός. Είναι τιμή μου να υπερασπίζομαι τα χρώματα της χώρας μου. Κανείς εκτός από τον Θεό και την οικογένειά μου δεν ξέρει πως έχω την Αλγερία στην καρδιά μου. Γνωρίζω ότι πολλοί οπαδοί με υποστηρίζουν και να συνεχίζουν να το κάνουν, γιατί ξέρουν τη διαφορά μεταξύ των αληθινών κειμένων και των φτιαγμένων. Επιπλέον, θα ήθελα να προσθέσω ότι το να παίζω με την Εθνική ομάδα έστω και ένα λεπτό είναι χρυσός για μένα, είναι το όνειρο εκατομμυρίων Αλγερινών στον κόσμο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως έχω κίνητρο να παίζω. Μην παίζετε με την υπομονή μου...
Για να επιστρέψω στην εφημερίδα «ο ψεύτης» είναι σχεδόν τρία χρόνια που κάνουν προπαγάνδα . Είναι... αντι-Τζιμπούρ. Ο στόχος είναι το δυσφημίσουν με ψευδείς πληροφορίες που τις... ανακαλύπτουν. Ευτυχώς σήμερα όλοι κατάλαβαν πως αντί να είμαστε ενωμένοι μετά από αυτό το περιστατικό, χωρίζουν την ομάδα με... άγριες ιστορίες. Έχουν πέσει πολύ χαμηλά.
Θέλω να πω για την μεγάλη νίκη που πετύχαμε, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν και με ακολουθούν στο twitter και στο facebook»
 

Τελευταία Νέα