Μπαίνει σε... καραντίνα ο Τζιμπούρ

Μπαίνει σε... καραντίνα ο Τζιμπούρ

Δημήτρης Τομαράς
Μπαίνει σε... καραντίνα ο Τζιμπούρ

bet365

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι πλέον η απόφαση του τεχνικού τιμ της Εθνικής Αλγερίας αλλά και της Ομοσπονδίας της χώρας να μπει μέχρι νεωτέρας σε... καραντίνα ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλγερία... βράζει με τον παίκτη και την εν γένει συμπεριφορά του στο παιχνίδι των προκριματικών του Κόπα Άφρικα με την Λιβύη θεωρώντας ότι εξόργισε και προκάλεσε τους Λίβυους, οδηγώντας σε μία άκρως επεισοδιακή κατάσταση, που προκάλεσε μικροτραυματισμούς παικτών της Εθνικής ομάδας της χώρας. Πρόθεση τόσο του ιδίου όσο και των ανθρώπων της Ομοσπονδίας είναι να δώσουν ένα γερό «μάθημα» στον άσο του Ολυμπιακού.

Στην παρούσα φάση προσανατολίζ0νται στο να τον αποκλείσουν από κάθε μελλοντική κλήση στην Εθνική. Αυτή θα είναι μία απόφαση που θα ισχύσει μέχρι... νεωτέρας. Βάσει των όσων μεταδίδονται από την Αλγερία ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και από την αγωνιστική εικόνα του Τζιμπούρ, γεγονός όμως που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έγραφαν τα ίδια ΜΜΕ λίγες ημέρες πριν.

Τα ΜΜΕ της πατρίδας του επιθετικού των Πειραιωτών του χρεώνουν και το γεγονός πως έχει να σκοράρει σε ανταγωνιστικό παιχνίδι εδώ και 3,5 χρόνια. Πάντως τελική απόφαση δεν έχει ακόμα ληφθεί. Πρόκειται για κάτι που πρόκειται να γίνει άμεσα πάντως από τους ιθύνοντες των Αλγερινών. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα επηρεάσει και τον Τζαμέλ Αμπντούν -αν και δεν έχει κληθεί στην Εθνική- καθώς η... μοίρα του είναι συνδεδεμένη με εκείνη του Τζιμπούρ.

Με άλλα λόγια ο Χαλίλχοτζιτς επειδή ξέρει πολύ καλά ότι οι δύο παίκτες έχουν άριστες σχέσεις είναι διατεθειμένος να συνεχίζει να μην καλεί τον Αμπντούν στην Εθνική. Μύλος...

 

Τελευταία Νέα