Τιμή στον... θρύλο Ζλάταν (vid)
Ο Σουηδός φορ μετά την εκδήλωση τόνισε πως είναι ένας ζωντανός θρύλος: «Είναι σπουδαία τιμή. Σημαίνει ότι έχω κάνει κάτι κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Συνήθως δεν μπορείς να πεις ότι έγινε θρύλος πριν το θάνατό σου. Αλλά εγώ είμαι ζωντανός θρύλος, τουλάχιστον στο Μάλμε», ανέφερε ο Ζλάταν.
Στο «Σουέντμπανκ» θα γίνει η αναμέτρηση της Σουηδίας με το Καζακστάν και οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να τιμήσουν τον Ζλάταν με μία θέση στο... δρόμο της δόξας που βρίσκεται έξω από το γήπεδο Πρόκειται για ένα μνημείο όπου οι δημότες του Μάλμε έχουν πετύχει στον αθλητικό χώρο. Αλλωστε ο Ιμπραϊμοβιτς από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
