«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ...» (vid)
Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν το μεγαλύτερο... θύμα της σπουδαίας νίκης που πήρε η Αλγερία μέσα στην Λιβύη. Ο στράικερ των Πειραιτωτών δέχτηκε επίθεση από παίκτες των γηπεδούχων, όπως και οι συμπαίκτες του στην συνέχεια, ωστόσο όπως δήλωσε το επεισόδιο τελείωσε «αναίμακτα».
«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ», ήταν τα λόγια του Τζιμπούρ μετά την λήξη του συμβάντος.
Από εκεί και πέρα ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Λίβυοι, οι Αλγερινοί οπαδοί προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους, καθώς προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο με φωτογραφίες του Μαουμάρ Καντάφι. Το συγκεκριμένο γεγονός όπως είναι φυσικό τους εξόργισε κι έκανε εξαρχής το κλίμα να μυρίζει... μπαρούτι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
