«Θα τα βγάλει πέρα ο Κάρα»
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:
Για τον Γιώργο Καραγκούνη και τη μεταγραφή του στη Φούλαμ: «Γιατί να μην αντέχει; Έχει αλλάξει η ποδοσφαιρική ηλικία, έχει αυξηθεί ο μέσος όρος ποδοσφαιρικής ζωής. Ο Γιώργος βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με τη σωστή διαχείριση και ενέργεια θα τα βγάλει πέρα στο αγγλικό πρωτάθλημα».
Για την απόδοση της Εθνικής στην πρεμιέρα των προκριματικών: «Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε όλες τις παραμέτρους κάθε παιχνιδιού. Ήταν πρεμιέρα και οι αγωνιστικές συνθήκες δύσκολες. Καλό είναι να μην υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοση, να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση. Όμως δεν θεωρώ πάρα πολύ άσχημη την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, υπάρχει χώρος για προβληματισμό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική έκανε την πιο πειστική εμφάνιση της. Υπήρχε υπομονή, κυκλοφορία της μπάλας και όχι βεβιασμένες επιθέσεις. Είχε αρκετά καλά στοιχεία. Τα πήγαν πολύ καλά στο δεύτερο τα παιδιά».
Για τον Σαμαρά, την απουσία του και αν αλλάξει το σύστημα της ομάδας: «Πολλές είναι οι παράμετροι που αλλάζουν το σχηματισμό της ομάδας και τώρα με την απουσία του Γιώργου είναι πιθανό να αλλάξει το σχήμα. Ο Γιώργος έχει διαφορετικό στυλ από τους υπόλοιπους, πολλές φορές αναλώνεται σε κάποιες ενέργειες και αδικεί τον εαυτό του».
Για τον αν η Εθνική είναι φαβορί: «Βάσει των παρουσιών τα τελευταία δέκα χρόνια η ομάδα έχει κάνει άλματα προόδου στον ποδοσφαιρικό χάρτη και για αυτό κουβαλάμε την ταμπέλα του φαβορί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο βάρος. Όλοι περιμένουν η ομάδα να τα καταφέρει, είναι μια καινούρια κατάσταση, αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το αυριανό παιχνίδι. Κουβαλάμε αρκετά στραβά και αυτά πρέπει να διαχειριστούμε. Προερχόμαστε από μια νίκη και είμαστε και το φαβορί. Αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για τον αγώνα κόντρα στη Λιθουανία».
Για τον αγώνα κόντρα στη Βοσνία: «Πρέπει να πας με μια διαφορετική ψυχολογία, σε τέτοια παιχνίδια η ομάδα είναι πιο κλειστή και καλύτερα προετοιμασμένη ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Αυτό που τώρα προέχει είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς, το ματς με τους Βόσνιους είναι καθοριστικό».
Για την καινούρια καριέρα του ως προπονητής: «Είναι καλό να μπεις σε διαφορετική κατάσταση και να παίρνεις εφόδια. Έχω μπει πάλι στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τώρα πρέπει να παντρέψεις την εμπειρία από τους αγώνες και να την μετατρέψεις σε ένα νέο χώρο. Προς το παρόν είμαστε στο στάδιο της συλλογής δεδομένων».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
