Διάψευση για Σαμαρά

Gazzetta team
Διάψευση για Σαμαρά

bet365

Το περιβάλλον του Γιώργου Σαμαρά διαψεύδει τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δικηγόρος του Γρηγόρης Ιωαννίδης στον αγγλικό Τύπο, περί ενόχλησης του επειδή αγωνίστηκε κόντρα στην Λετονία, αν και τραυματισμένος.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η ιστοσελίδα goal.com και μπορείτε να δείτε εδώ επικαλούμενη το BBC o νομικός Γρηγόρης Ιωαννίδης φέρεται να δήλωσε: «Πρέπει να κάνει ακτινογραφίες και φοβάμαι ότι ο τραυματισμός είναι εξαιρετικά σοβαρός. Ο Σαμαράς δεν έπρεπε να παίζει βασικός λόγω του προβλήματος στην πλάτη. Πρέπει να επιστρέψει αμέσως στην Γλασκώβη. Πονάει πολύ και το αριστερό του χέρι είναι τραυματισμένο. Γιατί έπρεπε να τον χρησιμοποιήσουν».

Ωστόσο ο διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με το περιβάλλον του, επικοινώνησε με τον κ. Ιωαννίδη ο οποίος διέψευσε οποιαδήποτε δήλωσε στο BBC, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν να επικαλέστηκε και να συνέδεσε το πρόβλημα στην πλάτη με τον τραυματισμό στο χέρι, στο ματς κόντρα στην Λετονία.

Τουλάχιστον ένα μήνα έξω

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για τον Σαμαρά είναι συνδεσμική βλάβη, ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου και όχι οστική και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί μέχρι την Κυριακή. Οι γιατροί θα ξαναδούν το χέρι το Σαμαρά και αν δεν έχει μετακινηθεί κάποιο κόκκαλο τότε αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος επιθετικός θα μείνει εκτός προπονήσεων για 4 με 5 εβδομάδες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αλλά και πάλι το χρονικό διάστημα απουσίας του δεν θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Σήμερα οι διεθνείς έχουν ελεύθερο πρόγραμμα έως το βράδυ, οπότε θα συγκεντρωθούν εκ νέου στο ξενοδοχείο, και αύριο θα κάνουν δύο προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά, στις 09:30 και τις 18:30.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα