Να γιατί γκρινιάζει ο Ρονάλντο

Να γιατί γκρινιάζει ο Ρονάλντο

Gazzetta team
Να γιατί γκρινιάζει ο Ρονάλντο

bet365

Τρεις είναι οι λόγοι όπως αποκαλύπτει η As για τους οποίους ο Κριστιάνο Ρονάλντο αισθάνεται στενοχωρημένος στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολόκληρό σίριαλ έχει δημιουργηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους λόγους που δεν αισθάνεται καλά στην Μαδρίτη. Η μαδριλένικη εφημερίδα As αποκαλύπτει τους τρεις λόγους που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι στενοχωρημένος.

Σε απόδοση 2.40 στη vistabet το να βγει πρώτος σκόρερ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο πρώτος λόγος είναι το βραβείο της UEFA, όπου ο 27χρονος παίκτης αισθάνθηκε εγκαταλελειμμένος στο Μόντε Κάρλο και δεν ήταν στο πλευρό του ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά ο τρίτος αντιπρόεδρος Πέδρο Λόπεθ, όταν την ίδια ώρα οι Μέσι και Ινιέστα που ήταν επίσης υποψήφιοι είχαν στο πλευτρό τους τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Ο Αντρές Ινιέστα και ο Λιονέλ Μέσι πήγαν μαζί στο Μονακό μαζί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ.

Ο δεύτερος λόγος-σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- είναι αθλητικός, με τον Κριστιάνο να δυσανασχετεί για το γεγονός ότι το βραβείο κατέληξε ξανά σε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και μάλιστα του ασκήθηκε πίεση από την «βασίλισσα» να βρεθεί στο Μόντε Κάρλο.

Τέλος, ο τρίτος λόγος είναι το συμβόλαιό του. Την ώρα που έχουν ανανεωθεί αυτά των Αλμπιόλ, του Αρμπελόα και του Ράμος το δικό του ακόμα να ανανεωθεί.

Πλέον η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την εθνική του ομάδα ώστε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν και να μπει ένα τέλος στο σίριαλ αυτό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα