Κι όμως ο Σπυρόπουλος σκοράρει (vids)

Gazzetta team
Κι όμως ο Σπυρόπουλος σκοράρει (vids)

bet365

Το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Εθνικής πέτυχε ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος με τον Παναθηναϊκό αν και έχει παίξει περίπου τα πενταπλάσια ματς έχει σκοράρει μία φορά.

Ο αριστεροπόδαρος διεθνής μπακ του «τριφυλλιού» άνοιξε το δρόμο της Ελλάδας επί της Λετονίας με το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε και ενώ η Εθνική βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καθώς είχε προηγηθεί, άλλο ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Λετονία, στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για το 2012.

Μάλιστα, ο Σπυρόπουλος με την φανέλα της Εθνικής Ομάδας έχει πετύχει 2 τέρματα σε 29 αγώνες την ώρα που στον Παναθηναϊκό έχει μόλις σε 154 συμμετοχές. Συγκεκριμένα, είχε βρει δίχτυα στη νίκη των «πρασίνων» με 4-1 στην Κρήτη επί του Εργοτέλη για τη σεζόν 2010/11.

Δείτε τα γκολ του

Με Εθνική


Με Παναθηναϊκό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα