Χώρισαν Πάτο – Μπάρμπαρα!
Ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλον, όμως ο Πάτο εκτός από την κακοτυχία έχει να... αντιμετωπίσει και τον χωρισμό του με τη Μπάρμπαρα.
Ο Βραζιλιάνος που είχε σχέση ενάμιση χρόνο με την κόρη του Μπερλουσκόνι αποφάσισε να δώσει τέλος, χωρίς να γίνουν πάντως γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να έμεινε στο Μιλάνο, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που τονίζουν πως ήταν απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου λόγω της σοβαρής σχέσης με την κόρη του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
