«Ο Κόντε είναι όπως εγώ»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Ο Κόντε είναι όπως εγώ»

bet365

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα που ο Αντόνιο Κόντε έχει λάβει τον τίτλο του «Ιταλού Special One». Αντίθετα. «Είναι τιμή μου».

Ο 43χρονος οδήγησε την Γιουβέντους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι, μόλις έναν χρόνο μετά τη θητεία του στην Σιένα την οποία επανέφερε στην Serie A. «Μου αρέσει το γεγονός ότι οι οπαδοί αποκαλούν τον Κόντε «Ιταλό Special One» είπε ο... original Special One, Ζοσέ Μουρίνιο. «Νιώθω ότι είναι τιμή μου».

Ο πρώην χαφ των Μπιανκονέρι εντυπωσίασε με τις ικανότητές του στην τακτική αλλά επίσης και με τον τρόπο που έχει για να πωρώνει και να δίνει κίνητρα στους παίκτες του. «Ο Κόντε μου αρέσει πολύ σαν προπονητής. Είναι λίγο σαν εμένα. Ξέρει τι θέλει και είναι πραγματικός νικητής. Εχει μεγάλο χάρισμα» πρόσθεσε ο Μουρίνιο.

Οι δέκα μήνες είναι βαριά τιμωρία για τον Κόντε που κρίθηκε ένοχος για εμπλοκή σε στημένους αγώνες, όμως ο Πορτογάλος εκτιμά ότι η Γιουβέντους θα τα πάει εξαιρετικά στην επιστροφή της στο Champions League. «Αν η Γιουβέντους μπορεί να κάνει την έκπληξη; Είναι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και είναι απόλυτα φυσιολογικό να προχωρήσει στη διοργάνωση. Εκπληξη θα είναι αν φτάσει μέχρι το τέλος και την κατακτήσει ενώ πριν έναν χρόνο δεν ήταν καν στην Ευρώπη. Πάντως δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τη δω στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα