Με Μήτρογλου-Γκέκα στην κορυφή
Ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δοκίμασε ξανά το 4-4-2, με τους φορ του Ολυμπιακού και της Λεβάντε αντίστοιχα να βρίσκονται στην γραμμή κρούσης. Παράλληλα στην προπόνηση που διήρκεσε για περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, έδωσε έμφαση στα στημένα, ενώ «έδειξε» και τους έντεκα που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει.
Συγκεκριμένα εκτός από το ότι χρησιμοποίησε ξανά το 4-4-2, ο Καρνέζης βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια, με τους τέσσερις της άμυνας να είναι οι Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος και Τοροσίδης. Οι δύο κεντρικοί μέσοι μέσοι ήταν οι Κατσουράνης και Τζιόλης, με τον Φορτούνη αριστερά και τον Μανιάτη δεξιά.
Από εκεί και πέρα να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν και οι τρεις τερματοφύλακες, ενώ παρά το ότι πιθανότατα θα βρίσκονται εκτός βασικού σχήματος οι Νίνης και Χολέμπας, οι ήταν οι εκτελεστές σε αρκετά στημένα. Όσο για τον Γιώργο Σαμαρά συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αφού υποφέρει από μία ασφυαλγία, αν και στην απογευματινή προπόνηση θα δώσει πιθανότατα το «παρών».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
