«Δεν είναι τα χρήματα»

«Δεν είναι τα χρήματα»

Λευτέρης Ντανοβασίλης
«Δεν είναι τα χρήματα»

bet365

Ο Κριστάνο Ρονάλντο με μήνυμά του μέσω twitter ανακοίνωσε ότι ο λόγος της δυσαρέσκειάς του δεν είναι τα χρήματα. «Κάποτε θα αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτός ο λόγος», έγραψε.

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις δηλώσεις δυσαρέσκειας του Ρονάλντο μετά το παιχνίδι της Ρεάλ με τη Γρανάδα. Ο Πορτογάλος με μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο twitter άφησε να εννοηθεί ότι ισχύουν, έγραψε ότι δεν είναι τα χρήματα ο λόγος, ενώ τόνισε ότι είναι αφοσιωμένος στη «βασίλισσα» και δεν πρόκειται να επηρεαστεί από αυτό.

«Το γεγονός ότι αισθάνομαι λυπημένος και εξέφρασα τη θλίψη μου έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο. Με κατηγορούν ότι ζητάω περισσότερα χρήματα, όμως κάποια στιγμή θα φανεί ότι δεν είναι αυτός ο λόγος. Αυτή τη στιγμή θέλω να εγγυηθώ στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης ότι το κίνητρο, η αφοσίωση και η προσήλωση στην κατάκτηση όλων των τίτλων δε πρόκειται να επηρεαστεί. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον εαυτό μου και στη Ρεάλ, ώστε να προσφέρω λιγότερα από αυτά που μπορώ στον σύλλογο. Αγκαλιές σε όλους τους Μαδριλένους», ήταν το μήνυμά του. Με τέτοιες δηλώσεις, πάντως, είναι εμφανές ότι ο Ρονάλντο πλησιάζει όλο και περισσότερο προς την έξοδο από την Μαδρίτη...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα