«Στους πέντε κορυφαίους Τζιμπούρ και Αμπντούν»

«Στους πέντε κορυφαίους Τζιμπούρ και Αμπντούν»

Κώστας Παλαιολόγος
«Στους πέντε κορυφαίους Τζιμπούρ και Αμπντούν»

bet365

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την αξία των Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν και τα επιτεύγματά τους με την φανέλα του Ολυμπιακού αναφέρονται μέσα της Αλγερίας, που κατατάσσουν τους δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων» στην κορυφαία πεντάδα της χώρας.

Στην κορυφαία πεντάδα των ποδοσφαιριστών της Αλγερίας κατατάσσουν τους Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν μέσα της χώρας της Βορείου Αφρικής.

Ο Τύπος της Αλγερίας την επομένη του άνετου 4-0 του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού, προχώρησε σε εγκωμιαστικά σχόλια για τους δύο «ερυθρόλευκους», που ήταν με διαφορά οι κορυφαίοι σε απόδοση παίκτες της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μάλιστα. ο Τζιμπούρ με τα δύο γκολ, που πέτυχε, έφτασε αισίως τα τρία και προηγείται με διαφορα στον πίνακα των σκόρερς της φετινής Super League.

Οι δύο Αλγερινοί, μάλιστα, κατέχουν την πρώτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα στο Τοπ-5 των καλύτερων Αλγερινών παικτών σε άρθρο της ιστοσελίδας «dzfoot.com», με τους Μπελφοντίλ, Μεντζανί και Ζιάγια να βρίσκονται στην σχετική λίστα.

Αναλυτικά το κείμενο:

«Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν βοήθησαν τους ερυθρόλευκους να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Τζιμπούρ σκόραρε δύο φορές πριν γίνει αλλαγή στο 84', ενώ ο Αμπντούν έπαιξε στην αριστερή πλευρά και είχε δύο ασίστ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα