«Πονάει» στην... τσέπη ο Ρονάλντο!

«Πονάει» στην... τσέπη ο Ρονάλντο!

Gazzetta team
«Πονάει» στην... τσέπη ο Ρονάλντο!

bet365

Ακόμα περισσότερα χρήματα φέρεται να αξιώνει ο Κριστάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ξεκαθαρίσει εξάλλου ότι οι λόγοι της δυσαρέσκειάς του δεν αγωνιστικοί.

Σε επαγγελματικούς λόγους οφείλεται η δυσαρέσκεια που έχει έχει εκφράσει τις τελευταίες ώρες ο Πορτογάλος σταρ και όπως αφήνει να φανεί η διοίκηση της «βασίλισσας» σύμφωνα με τους Ισπανούς, το θέμα είναι οικονομικό.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 4.50 στη vistabet

Τα χρήματα άλλωστε που λαμβάνει πλέον ο CR7 είναι αισθητά μειωμένα σε σχέση με την περσινή σεζόν, κάτι που φυσικά δεν οφείλεται στο ότι έγινε «ψαλίδι» των αποδοχών του από τους «μερένχες». Ο λόγος είναι πως η φορολογία πλέον έχει αλλάξει στην Ισπανία σχετικά με όσους λαμβάνουν περισσότερα από 600.000 ευρώ, αφού από το 24%, σκαρφάλωσε στο 43%!

Την ίδια στιγμή άλλωστε υπάρχουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πιο αδρά αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές από τον Ρονάλντο, όπως οι Ιμπραΐμοβιτς, Ετό και Ντρογκμπά και όπως φαίνετι ο άσος της Ρεάλ αισθάνεται... αδικημένος, ιδίως με το νέο φορολογικό καθεστώς.

Σύμφωνα μάλιστα με τον καταλανικό σταθμό «RAC1», θα μπορούσε να προκύψει μία πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία άλλωστε μέσω του τεχνικού της διευθυντή, Λεονάρντο, δεν είχε κρύψει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη πριν από μερικό διάστημα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα