Φεύγει Βίγια, έρχεται Γιορέντε

Φεύγει Βίγια, έρχεται Γιορέντε

Φεύγει Βίγια, έρχεται Γιορέντε

bet365

Για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Γιορέντε μιλούν δημοσιεύματα από την Ισπανία και μάλιστα αναφέρουν πως προορίζεται για αντικαταστάτης του Νταβίδ Βίγια.

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Ισπανός φορ της Μπιλμπάο, Φερνάντο Γιορέντε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής Sport, η οποία μιλάει για συμφωνία των δύο πλευρών. Οι Βάσκοι που δεν έβαλαν «νερό στο κρασί τους» και αρνήθηκαν το 20 εκατ. ευρώ της Γιουβέντους ζητώντας το ακριβές ποσό της ρήτρας του παίκτη, δηλαδή 36 εκατ. τώρα κινδυνεύουν να χάσουν τον κορυφαίο τους παίκτη ως ελεύθερο. Ο 27χρονος επιθετικός, που ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της εκπληκτικής περσινής σεζόν της Μπιλμπάο, διανύει το τελευταίο έτος στο συμβόλαιό του. Έτσι, σύμφωνα πάντα με τους Καταλανούς η Μπαρτσελόνα προσέγγισε τον παίκτη, προκειμένου να τον αποκτήσει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα το ρεπορτάζ δεν σταματάει εκεί, καθώς χρίζει τον Γιορέντε ως αντικαταστάτη του Βίγια, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι και μετά τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να μην του προταθεί ανανέωση, καθώς δεν είναι εύκολο να επιστρέψει και να πιάσει και πάλι τα υψηλά στάνταρ που μας είχε συνηθίσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα