«Πόρτα» Γιοβάνοβιτς σε Ολυμπιακό

«Πόρτα» Γιοβάνοβιτς σε Ολυμπιακό

Γιώργος Φραδελάκης
«Πόρτα» Γιοβάνοβιτς σε Ολυμπιακό

bet365

To «μπαμ» με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς ήθελε να κάνει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος, απάντησε αρνητικά στους «ερυθρόλευκους».

Ο άσος της Άντερλεχτ είχε βρεθεί και στο παρελθόν στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα, φτάνοντας μάλιστα αρκετά κοντά στην μετακίνησή του στο λιμάνι, η οποία πάντως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Οι Πειραιώτες ωστόσο που βρίσκονταν εδώ και μερικές ημέρες στην αναζήτηση του αντι-Μιραλάς, προσέγγισαν εκ νέου την παίκτη την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σέρβος επιθετικός στην βελγική «Derniere Heure».

«Πράγματι, απέρριψα πρόταση της ελληνικής ομάδας. Απάντησα πως ήθελα να μείνω στην Άντερλεχτ», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τους λόγους της αρνητικής του απάντησης:

«Δεν ήθελα να φύγω με αυτό τον τρόπο στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Είναι θέμα σεβασμού απέναντι στην τωρινή μου ομάδα».

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πρωταθλητές πρότειναν στον Γιοβάνοβιτς τριετές συμβόλαιο, με το υπάρχον συμβόλαιό του στην Άντερλεχτ να λήγει το καλοκαίρι του 2013. Ο 31χρονος παίκτης είχε την περσινή σεζόν 44 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ φέτος σκόραρε ήδη δύο φορές στις 7 εμφανίσεις του.

 

Τελευταία Νέα