«Πάμε για Scudetto»!

«Πάμε για Scudetto»!

«Πάμε για Scudetto»!

bet365

Οι μεταγραφές των Ντε Γιονγκ, Μπόγιαν και Νιανγκ προκάλεσαν ενθουσιασμό σε Αντριάνο Γκαλιάνι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τη Μίλαν να πάει... ανεβασμένη στη Μπολόνια!

«Οι μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε ήταν πολύ καλές, παράπονα δεν έχει ο Αλέγκρι πλέον, ο Ντε Γιονγκ θα μας βοηθήσει πολύ και ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου», δήλωσε ο Γκαλιάνι οριοθετώντας έτσι και το τι ζητάει η διοίκηση των Ροσονέρι από την ομάδα φέτος.

Ο Αλέγκρι, από την πλευρά του, στη συνέντευξη Τύπου πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπολόνια δεν έκρυψε τη χαρά του για τις μεταγραφές που έγιναν την τελευταία εβδομάδα, επιμένοντας όμως ότι το φαβορί για το Scudetto παραμένει η Γιουβέντους.

«Στόχος μας είναι στη χειρότερη περίπτωση να είμαστε στην 3η θέση για να αγωνιστούμε στο Champions League και την επόμενη σεζόν. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί για τον τίτλο και το έχω ξαναπεί αλλά θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μαζί τους ως το τέλος. Είναι λογικό όταν μια ομάδα αλλάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό να χρειαστεί χρόνο αλλά δεν έχω χάσει τον ενθουσιασμό του. Αν τον είχα χάσει θα είχα παραιτηθεί», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Μιλανέζων και συνέχισε.

«Είμαι θυμωμένος για την ήττα από την Σαμπντόρια καθώς δεν αξίζαμε κάτι τέτοιο αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά. Αντίπαλος μας το Σάββατο είναι η Μπολόνια, μια ομάδα που πάντα δημιουργεί προβλήματα στα φαβορί. Εχουν χάσει κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές αλλά σίγουρα θα μας δυσκολέψουν και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι κόντρα στη Σαμπντόρια».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από τη Μίλαν την τελευταία εβδομάδα, εστιάζοντας κυρίως στον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.

«Ο Μπόγιαν είναι ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής που τα πήγε πολύ καλά στη Μπαρτσελόνα και καλά στη Ρόμα. Χρειαζόμασταν κάτι στο κέντρο και ο Ντε Γιονγκ μπορεί να μας το δώσει καθώς είχαμε μόνο τον Αμπροζόνι σε αυτό τον ρόλο. Θέλουμε αρκετά γκολ από τους μέσους μας φέτος καθώς για να νικήσεις πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Μετά τις μεταγραφές των τελευταίων ημερών είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και μπορώ να δοκιμάσω διάφορα συστήματα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα